Personaltraining in een nette fitness-studio in Hoofddorp                                  
     

Gastenboek

Monique Grobben
15-05-19 09:31:16
Na wat zoeken op het internet kwam ik bij Martijn terecht. Na ons eerste gesprekje ben ik een week later begonnen. Ben inmiddels al een tijdje verder en helemaal blij met Martijn. Zijn lessen zijn gezellig, iedere keer zorgt hij ervoor dat je weer een nieuwe uitdaging aangaat. Eigenlijk is het gewoon super om te sporten bij hem!
Carlo Silva Barros
07-05-19 21:44:32
Ik kreeg een flyer van MB en besloot te gaan trainen. ik had al eens eerder met een personal trainer gesport. De laatste 4 jaar helaas niet meer. Martijn doet het goed. Hij houdt bij wat je resultaten zijn. Ook gewicht, vet- en spiermassa worden bijgehouden. De trainingen zijn intensief in een open en gezellige sfeer.
Flip Mulder
07-05-19 21:12:25
Na jaren van kwakkel-training bij een sportcentrum (meer niet dan wel), ben ik in contact gekomen met Martijn als personal trainer. We zijn een ambitieus traject ingestapt om drie maal per week gedurende drie maanden te gaan trainen. Het trainen maakt Martijn leuk door veel variatie in de oefeningen te stoppen en heel effectief door de optimale houding voor de oefeningen na te streven. Martijn kan goed voordoen hoe het moet, waardoor je al snel merkt dat het effect heeft. Resultaat een strakker lichaam en een fitter gevoel.
Ronald Zoet
26-03-19 11:52:40
Martijn is een top trainer , niks is te veel en alles kan geregeld worden . Met zijn hulp ben ik zeer goed op weg
. Altijd bereikbaar voor vragen .
Kan niet anders zeggen , Top
Jeroen Schouten
26-03-19 11:22:23
Door opleiding en praktijktechnische ervaring een goede personal trainer die ieder persoon zonder te veel dieet op het juiste pad weet te krijgen. In mijn ogen een prima bderijf en een goede personal trainer.
Frans Vogel
26-03-19 11:19:55
Lekker relaxtt en lekker persoonlijk. Geen bla bla maar normaal en serieus.
Martijn is ook lekker flexibel, waardoor ik toch lekker 2 x per week kan trainen en resultaat heb ondanks mijn drukke werk als ondernemer.
En alles is ook zo lekker bespreekbaar.
Tonen: 5  10