Personaltraining in een nette fitness-studio in Hoofddorp                                   STUDIO WEER OPEN!!!!!!!!!!
     

SUP-JE-FIT !!!!! 

M.B. Personal fitnesstraining heeft voor de zomer een nieuwe trainingsvorm, deze nieuwe trainingsvorm heet SUP-JE-FIT. 

SUP-JE-FIT is suppen (stand up paddling) in combinatie met bootcamp. Dit houdt in dat je gaat suppen in het Haarlemmermeerse bos en onderweg worden er fitnessoefeningen gedaan op het board. Suppen is een perfecte work-out voor coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Door de fitnessoefeningen samen te voegen met het suppen maakt het een nog leukere uitdaging op het water.

De kosten voor SUP-JE-FIT bedraagt: 

1persoon: 25 euro/uur;    

2personen: 20 euro/pp/uur;                                                                                                                                          

3personen:17,50 euro/pp/uur;    

4personen:15 euro/pp/uur;

5 rittenkaart: 115 euro                                                                                               

10 rittenkaart: 220 euro 

Dit is inclusief huur sup-board en peddel. (geen wetsuits of zwemvesten aanwezig, indien gewenst zelf meenemen, mocht je kleding aan willen dan raad ik je om dry-fit kleding te dragen). De trainingen worden gegeven met maximaal 4 personen.  

De lessen worden gegeven op zaterdag 9.00-17.30 uur  zondag in de middag en doordeweeks is bespreekbaar.

De lessen zijn in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp te haarlemmermeer. 

Heb je interesse bel of mail gerust voor meer info of een afspraak te maken.

Opzoek naar een leuk sportief cadeau voor iemand?

Vanaf heden ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor 1 uur SUP-JE-FIT.


SUPPEN ook wel Stand up paddling genoemd.

Suppen is een watersport die is overgewaaid uit Hawai. Het varen met een SUP over het water is zeer populair omdat het gemakkelijk aan te leren is en je op deze manier heel dicht bij de natuur kunt komen.

Fysieke winst
Suppen is een full-body workout. Om in balans te blijven gebruik je bijna alle spieren. Op toursnelheid verbruik je al gauw 400 á 600 calorieën per uur. Volgens experts staat een uur intensief suppen zelfs gelijk aan ongeveer 19 kilometer hardlopen. Daarnaast valt suppen onder cardio- als krachtsport, zodat je dit dus kunt beschouwen als een effectieve training.

Mentale winst
Je bent lekker in de buitenlucht en kunt rustig genieten van wat er om je heen gebeurt. Het is spannend maar tegelijkertijd ook ontspannend. Het is namelijk lastig om aan stressvolle zaken te denken als je in balans op een board staat.

bron: internet

 

suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen Haarlemmermeer suppen hoofddorp suppen haarlemmermeer